A Heptagon, grup de serveis integral, portem des de l’any 1980 oferint un assessorament personalitzat i de proximitat tant a particulars com a empreses.

A través de les diferents àrees de servei garantim un acompanyament 360º a les necessitats dels nostres clients transmeten experiència sempre amb un segell de qualitat.

La nostra missió és guiar cap a la consecució dels objectius i l’èxit, oferint en tot moment una experiència amb un impacte molt positiu, feta a mida i global per aconseguir la màxima tranquil·litat dels qui confien en nosaltres.

El nostre objectiu és ser un despatx de serveis professionals líder i de referència , sempre al costat dels nostres clients.

Els nostres trets diferencials son la I+D innovació i desenvolupament de solucions .La nostra mentalitat emprenedora ens porta a cercar nous serveis o productes per garantir l’èxit.

Creiem també que la inversió en les noves tecnologies ens pot donar eines molt útils per ajudar als nostres clients, aportant un alt valor afegit en un món cada cop més globalitzat i digital.

És per això que oferim solucions IT per la millora dels processos empresarials aportant un alt grau de satisfacció.